Apteekkarin Karpalo-C-poretabl (1 × 20kpl)

7,03 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kpl
Tuotenumero (Muu) 338752

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Apteekkarin Karpalo+C pore on karpalouutetta sisältävä karpalo-C-vitamiinivalmiste naisten immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yksi poretabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia ja 2,5 mg karpalon protoantosyanideja (PAC). Pakkauskoko 20 poretablettia. Makeutettu sukraloosilla. Sopii myös vegaaneille.

Käyttötarkoitus:

Karpalo-C-vitamiinivalmiste naisten immuunijärjestelmän hyvinvointiin.

Annostelu:

Annostus: 1-2 poretablettia päivässä. Poretabletti liuotetaan lasilliseen vettä.
Ravintolisä.

Sisältö:

Vuorokausiannos (1-2 poretablettia) sisältää: C-vitamiinia 500-1000 mg (625-1250 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta), PAC (proantosyanidiineja) 2,25–5 mg.

Ainesosaluettelo:

Happo (sitruunahappo), happamuudensäätöaine (natriumvetykarbonaatti), täyteaine (sorbitoli), L-askorbiinihappo, karpalojauhe 6,25 %*, aromit, punajuurijauhe, makeutusaine (sukraloosi). Sisältää makeutusainetta.
*Sisältää vähintään 90 % karpalouutetta, josta vähintään 1 % karpalon proantosyanidiineja (PAC).

Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivinen vaikutus.

Säilytys:

Sulje pakkaus tiiviisti. Säilytys alle 25 °C:ssa.

Koko:

20 poretablettia, 80 g