MACROGOL RATIOPHARM ANNOSPUSSI 13,8G (20 KPL )

16,33 €
59,17 € / kg
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 3–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20 KPL
Tuotenumero (Muu) 2015386

Markkinoija

Teva Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Ummetuksen hoitoon tarkoitettu liuos. Soveltuu myös pitkäaikaiskäyttöön.

Käyttötarkoitus:

Macrogol ratiopharmia käytetään ummetuksen hoitoon.Macrogol ratiopharm sisältää vaikuttavana aineena makrogolia 3350:tä ja elektrolyyttejä. Suun kautta nautittu vesi sitoutuu makrogoliin ja kulkeutuu paksusuoleen ilman että elimistöstä häviää yhtään nestettä. Tämän tuloksena kovat ulosteet pehmenevät ja ulosteen määrä lisääntyy.

Annostelu:

Aikuiset, nuoret ja ikääntyneet potilaat:Ummetuksen hoito: Ellei lääkäri toisin määrää, liuota 1 annospussi ja juo liuos 1-3 kertaa päviässä. Pitkäaikaiskäytössä riittää yleensä 1-2 annospussia päivässä.Valmisteen vaikutus alkaa 2-3 päivän kuluessa.Käyttö: Liuota 1 annospussin sisältö lasilliseen vettä (125ml) ja juo. Juotava liuos tulee valmistaa juuri ennen käyttöä.

Ainesosaluettelo:

1 annospussi sisältää:Macrogol.3350 13,121 g, Natr.chlorid. 0,350 g, Natr.hydrogenocarb. 0,179 g, Kal.chlorid., 0,046 g.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.Valmistetta ei suositella alle 12-vuotiaille.Älä käytä valmistetta yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja ilman asiantuntijan ohjeita.Tuote saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia.

Raskaus ja Imetys:

Käyttöä ei suositella raskaana oleville tai imettäville ilman neuvottelua lääkärin kanssa.

Koko:

Pakkaus sisältää 10 annospussia.